0

  1. Wij zijn heel tevreden en genieten elke dag van onze bubalou buitensofa.

  2. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe bank. Mooi model, gave kleur en hij zit heerlijk!
    Hier gaan wij erg van genieten. De service was ook top!

  3. Wij genieten extreem van onze " Bubalou". Op 6 augustus vierden wij een verjaardag. De gasten namen meteen plaats op onze mooie bank en waren enthousiast over de blauwe kleur en zitcomfort. De gewone stoelen bleven leeg. Mijn man zit nu ook heel vaak buiten met leeswerk en koffie wat voor mij heel gezellig is en gezond bovendien.Met de verjaardag is er eten en drinken op de bank gekomen maar oh zo makkelijk te verwijderen als je al wat zag.Wij zitten op de heetste plek in de tuin maar mede door een groot schaduwdoek konden wij de" Bubalou" neerzetten. Niets dan lof wij zijn er ontzettend blij mee. Iedereen is er stiekem een beetje jaloers op.

  4. Sinds juni staat bij ons de Bubalou. We zitten sneller en vaker buiten. En hoe! Het zit heerlijk. Even comfortabel als binnen. Snel droog en blijft schoon.

  5. De bank zit heerlijk, door de mooie kleur lijkt het volgens Iedereen net een bank voor binnen. Het is met recht een eyecatcher in onze tuin. Mensen zeggen steeds tegen ons dat we de bank binnen moeten zetten, omdat het gaat regenen. Meerdere mensen hebben ons gevraagd waar we deze bank hebben gekocht, dus de orders zullen vast jullie kant op komen, wij hebben het verkooppraatje al voor jullie gedaan!