0

 1. De bank is geplaatst bij ons vakantiehuisje dat dicht bij het strand is.
  We wilden een strandgevoel creëeren in de tuin en op de veranda en dat is super gelukt met de Babalou.
  Iedereen ploft neer op de bank om te relaxen en te chillen.
  In een vakantiehuisje is de ruimte vaak spaarzaam en het is heerlijk dat er geen kussens zijn die je moet opbergen en je bank gewoon buiten kunt laten staan.
  Als we aankomen in het huisje checken we of er vuil op de bank zit en dat poetsen we er zo weer af.
  De bank valt op want er worden geregeld vragen gesteld door mensen of de bank gewoon buiten kan blijven staan zonder bescherming.
  Wij zijn er blij mee.

 2. Prachtige bank, zit heerlijk en kan tegen een stootje.
  Nadat het geregend heeft is de bank snel droog.
  De levering is goed geregeld en na het plaatsen nemen
  ze de rommel mee.

  Wij zijn er erg blij mee, de bank buiten is mooier dan onze
  bank binnen!

 3. Wij zijn super blij met onze banken.ze zitten heerlijk en na evt regenbui zijn ze zo droog. We zitten nu veel sneller buiten. Geen gesjouw met afdek hoezen of kussens.

 4. De Bubalou bank is eind juli bij mij geleverd (wat allemaal heel gemakkelijk en soepel ging). Omdat ik deze zomer aan huis gekluisterd was door ziekte, heb ik erg veel tijd erop doorgebracht en heeft hij zijn geld al uitgespaard. Op het moment dat er in NL een hittegolf was vond ik de stof wel erg zweterig en broeierig, maar verder heb ik daar geen last van. Er komt een tijdelijke kuil waar je zit, de zitting is ook vrij laag voor lange mensen en om op te liggen is de bank toch wel net te hard. Omdat ik (nog) geen gewone zitbank voor de huiskamer heb, staat de bank nu binnen ipv buiten :-) Ik vind het design prachtig en iedereen die op bezoek komt is verbaasd dat het echt een buitenbank is en ik heb al veel reclame mogen maken! Ik ben er heel blij mee en volgend voorjaar verhuist hij weer fijn naar de tuin.

 5. Ontzettend happy met mijn bubalou banken. Ik heb 2 banken van 3.12 m lang en 2 hockers in de kleur zwart. Geen gesleep meer met kussens en als ze een beetje stoffig zijn of wat vogelpoep erop, gewoon effe tuinslang erop en binnen 30 seconden is alles weer schoon. Stof droogt enorm snel en de banken zitten en liggen héérlijk. Kortom top product. Ook erg blij met de service. Lang getwijfeld over de perfecte kleur voor mijn tuin en van Marco zeer kundig advies gekregen. Levering was super snel en alles wordt op de plek gezet; ontzorgen is wat bubalou doet. Kost wat maar dan heb je ook wel een fantastische tuinset voor het komende decennium!