0

 1. Oh - Yes! Dit is zo'n heerlijke bank!
  Ge wel dig! Bedankt!

 2. Heerlijk deze loungebank, zelf samengesteld in het aantal zitplaatsen en perfect passend op ons terras.
  We hebben de bank nu een jaar en de groene aanslag op sommige zitelementen heb ik , na een telefoontje , verwijderd met een spuitbus groene aanslag verwijderaar.
  De bank ziet er weer perfect uit en ook dit jaar gaan wij er opnieuw van genieten

 3. Wij hebben onze bank nu bijna een jaar, staat bij ons onder de veranda. Hij word af en toe wel nat maar dat maakt niks uit, het lijkt wel of hij verleden week is neergezet. Wij zijn er zeer tevreden mee en hij zit/hangt/ligt heerlijk, dat kan je van de meeste buitenbanken niet zeggen. Het is echt super relaxed vertoeven met zo'n bank in de tuin.

 4. Gebruiker van het eerste seizoen. Nog steeds super blij en gebruiken de bubalou echt het hele jaar door. Juist voor even de korte momenten buiten zitten is ie top.. de bank staat er altijd voor je.. Na een regenbui kun je lekker weer onderuit. Wij zijn super tevreden en willen nooit meer iets anders. Makkelijk schoon te houden wat geel makkelijk is met onze 2 honden. Een aanrader voor iedereen.

 5. Afgelopen jaar een bubalou gekocht....eerst zien dan geloven.....en na een jaar buitenstaan, weer en wind, bladeren, takken, storm en regen. Gisteren een heerlijke zonnige dag en zonder moeite konden we er gewoon weer van genieten. Hij heeft voor ons de test doorstaan en staan dan ook op het punt een grotere set te kopen! En zoals ze zelf zeggen geen gesleep met kussens, maar wel meteen genieten van een droge bank! En de nieuwe kleur olive....ik denk dat het die gaat worden!