De meest gestelde vraag aan ons is: kan de bubalou écht altijd buiten staan?! En het antwoord is een volmondig: JA! Door de unieke samengestelde stof, met een hoge lichtechtheid, hoef je nooit meer met kussens te slepen. Hoe fijn!

De techniek

De bubalou is de enige buitenbank met 100% waterdiche stof, dat zeer goed bestand is tegen UV, invloeden van buiten en vlekken. In praktische zin betekent het dat de stof nauwelijks zal vervagen als de buitenbank in direct zonlicht wordt geplaatst en dat deze super eenvoudig te reinigen is. Vaak is een natte doek voldoende, maar als je er een flinke vlek op krijgt, zoals bij sauzen, kun je deze reinigen met water en zeep. Ja, gewoon zo simpel. En rode wijn hecht zich niet eens aan de bank. Lekker hè?

De romp is van sterk watervast multiplex en het model van de bank is zo ontworpen dat hemelwater snel afgevoerd wordt. Hierdoor krijgen schimmels geen kans!

buitenbank tuin

Heerlijk zitten!

Hij ziet eruit als een binnenbank en zo zit 'ie ook. En dat maakt de bubalou buitenbank dus zo uniek. Door de vulling van polypropyleen, polyetherschuim, veren en siliconenvezels is het de meest comfortabele loungebank voor tuin of terras en zit je heerlijk op de bubalou.

Dus: breng het design en comfort dat je gewend bent van je huiskamer 365 dagen per jaar naar buiten met bubalou outdoor sofa’s. Onze buitenbanken zijn modulair samen te stellen en bovenal super comfortabel. Maximaal relaxen dus.

bubalou buitenbank

Oneindig veel mogelijkheden, in 4 kleuren

Kies uit onze 16 standaard sets of neem contact met ons op om je eigen set samen te stellen. Zo is er altijd een oplossing voor elke tuin en elk terras. Met de losse elementen kun je schuiven, zodat je van de bubalou elke gewenste zithoek maakt. En je hebt de keuze uit 4 toffe kleuren: taupe, grijs, blauw en zwart. 

Proefzitten?


Wil je de bank eerst proberen? Dat kan! Kom langs in de showroom van Meubls in Alkmaar of bij een van onze andere dealers. Daar kun je de bank ruiken, voelen en proeven. Maar pas op! Als je eenmaal hebt gezeten, ben je verkocht!

Volg ons op Instagram voor inspiratie en bekijk wie je voor gingen ;-)