De bubalou webshop is live! Na de mégasuccesvolle lancering van onze pre-order website twee weken geleden, is nu onze complete webshop live. Tijdens de pre-orderperiode kreeg je als early bird maar liefst minimaal € 100,- korting op jouw bubalou outdoor sofa.

Je hebt in onze webshop de keuze uit maar liefst 15 verschillende sets. Er zit dus altijd een loungeset tussen die bij jouw buitensituatie past. Of je nu een dakterras in het centrum van de stad hebt, of een ruime tuin rondom je huis. Bubalou outdoor sofa’s zijn voor iedereen! En waarom zijn deze buitenbanken ook alweer zo uniek? Nou… heb je wel eens eerder een tuinmeubel gehad dat je écht 365 dagen per jaar buiten kunt laten staan? Onze tuinbanken zijn weer- een windbestendig, dus vergeet dat gesleep met kussens. De stof is 100% waterafstotend en de zittingen lopen af waardoor water geen kans krijgt erop te blijven liggen. Er zijn speciale afwateringssytemen aan de zijkanten van de buitenbanken, waardoor het water altijd direct wordt afgevoerd. Schimmels krijgen dus geen kans!

Maar wat natuurlijk meteen opvalt is het strakke design van de loungesets. Je zit net zo comfortabel als op je bank in de woonkamer. Hoe fijn is dat?!

Wil je deze zomer heerlijk genieten van de zon, wijntje in de hand en fijn gezelschap om je heen? Bestel dan nu jouw eigen bubalou outdoor sofa en je ontvangt deze binnen vijf werkdagen bij je thuis.