waterdichte tuinbank van bubalou, 365 dagen per jaar buiten en geen gesleep meer met kussens

De ideale tuinbank

Ontdek het comfort en gemak van de Trend buitenbank en sofa

Een tuinbank is een essentieel meubelstuk voor iedereen die van buitenleven houdt. Of je nu geniet van een ontspannend boek, een gezellige barbecue met vrienden of gewoon wilt genieten van de frisse lucht, een tuinbank biedt een comfortabele en stijlvolle plek om te zitten en te ontspannen.

365 dagen per jaar buiten.
Als je op zoek bent naar een mooie en comfortabele tuinbank die het hele jaar door buiten kan blijven staan maar niet heel veel ruimte hebt, dan is de Bubalou Trend all-weather bank een uitstekende keuze. Zeker wanneer je ook niet zoveel opbergruimte hebt is dit de ideale oplossing. Je hoeft geen kussens meer op te bergen en kan toch echt lekker zitten. 

Bubalou trend, all-weather tuinbank
Stijl en Comfort
De Bubalou Trend all-weather tuinbank is ontworpen met zowel stijl, comfort als functionaliteit in gedachten. De tuinbank heeft een vierkante vorm en zwarte poten waardoor de Bubalou Trend een compacte, stoere uitstraling heeft dat in vrijwel elke buitenruimte past. Bovendien is de buitenbank verkrijgbaar in verschillende maten, Trend fauteuil is 90cm, de Trend 2-zits tuinbank is 155cm en de Trend 3-zits tuinbank is 220cm. 

Bubalou trend sofa, de buitenbank die het hele jaar door buiten blijft staanOm te zorgen dat je de juiste keuze maakt is het altijd goed te meten of de bank past. De tuinbank is verkrijgbaar in de kleuren Steel, Antrachite, Light Taupe en Charcoal, zodat je de perfecte bank kunt vinden die bij jouw persoonlijke stijl en buitenruimte past. Om de juiste kleur te kiezen is het altijd goed om deze in het echt te zien. Hiervoor kan je kleurstalen bestellen, langs gaan bij Bubalou Alkmaar of een verkooppunt bij jou in de buurt 

>> shop Bubalou Trend

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang tips, inspiratie en het laatste nieuws direct in jouw inbox

Bekijk loungesets
Bekijk accessoires